Üzembentartói szerződés minta, letöltés

2011. július 30., szombat

Az üzembentartó a gépjármű üzemeltetését végző személy, amely tényet a forgalmi engedélybe kell bevezetni. A kötelező biztosítás megkötése az üzembentartó feladata, akkor is, ha az üzembentartó és a gépjármű tulajdonosának személye elvállaik egymástól. Az alábbi üzembentartói szerződés minta segít az üzembentartó szerződés eligazodásában, illetve ennek megfelelően eljárva az okmányirodában lehetséges az üzembentartó átítása.

400 forintos benzinár mellett egyre kevesebb autózunk

2011. július 27., szerda

A 95-ös benzin ára a héten bizonyos kutaknál elérheti a rekordnak számító 400 Ft-os literenkénti árat, miután a kőolaj világpiaci ára emelkedett és a forint gyengébben szerepelt a dollárral szemben. Az üzemanyag eladás az 1 évvel ezelőtti eladásokhoz képest 6%-al esett vissza, amennyiben tartósan a lélektani 400 forintos árszint felett ragadna a 95-ös benzin literenkénti ára, akkor borítékolhatóan még kevesebben szállnának autóba, illetve kevesebbet autóznának.

Europ Assistance - autósegély, autó assistance, autómentés

2011. július 24., vasárnap

A Europ Assistance csoportot 1963-ban Franciaországban alapították, professzionális segítségnyújtásra, assistane szolgáltatásra. Jelenleg 208 országban több mint 115 millió ügyfelet szolgálnak ki napi 24 órában, legyen utazás során bekövetkezett autómentés, autósegély, vagy lakásban bekövetkezett káresemény.