Együttműködés az OSZKÁR telekocsi rendszerrel

2012. március 12., hétfő

Miért utaznál egyedül, ha telekocsival akár 75%-ot spórolhatsz?

Együttműködés az OSZKÁR telekocsi rendszerrel

A közlekedés egyik legkényelmesebb módja, ha autóval utazunk, hiszen háztól-házig visz, nincs átszállás és a csomagokat sem kell cipelnünk, nem is beszélve egyéb kellemetlenségek (mint felső vezeték szakadás vagy lekésett csatlakozás) elkerüléséről. Ennek ellenére a benzin és gázolaj árának növekedése az eredményezi, hogy egyre több ember mond le erről a kényelemről és kényszerül arra, hogy tömegközlekedési eszközt válasszon...

Pedig van más megoldás! Ne mondj le az autód által nyújtott kényelemről! Válaszd inkább OSZKÁRT!

Budapest Bamako 2012

2011. december 07., szerda

budapest-bamako

2007 óta a „Dakar” egyetlen szellemi örököse Afrikában. Anno a terrorfenyegetettség okozta félelem miatt a Dakar áttette székhelyét a nagyvízen túlra, de a Budapest-Bamako rally mezőnye felvállalta ezeket a veszélyeket, így az amatőr autóversenyzők és profi kalandorok éves zarándoklatává nőtte ki magát.

Mottója születésétől kezdve:

BÁRKI, BÁRMIVEL, BÁRHOGYAN.

Spórolj 100.000 Ft-t évente a tankoláson

2011. október 12., szerda

A gépjármű üzemanyag fogyasztása akár 30%-al is csökkenthető, ha odafigyelünk a vezetésünkre és megfeleleően karbantartjuk az autónkat. Az átlagos autóvezető évente kb. 20 ezer kilométert tesz meg gépjárművével, ez a mostani közel 400 forintos üzemanyag árak mellett több mint 100.000 forint megtekarítás érhető el.